BRAU, 130 x 84 cm.

BRAU, 130 x 84 cm.

MON

Aquesta obra de Mon Calvó, membre de l'Ou d'Au, ha estat seleccionada en el PREMI CENTELLES, LXIX CONCURS DE PINTURA, i hi serà a l'exposició del Centre d'Art el Marçó Vell (c/ Galejadors, 2) i a la Capella de Jesús (c/ Jesús, 3) de Centelles, del 28 d'agost al 12 d'octubre.

Mor Grau Garriga

Mor Grau Garriga

Alfons Borrell

Alfons Borrell

Exposició de dibuixos a la Fundació Palau de Caldes, fins al 04 de setembre.

"La pintura és un drama, la pintura és la vida"

"Hi ha dos tipus de pintors:
els que pinten allò que veuen i els que ells mateixos són pintura.
Jo m'identifico amb aquests últims."

Alfons Borrell


"La humanidad ha recibido una naturaleza donde cada elemento es único y diferente. Únicas y diferentes son todas las nubes que hemos contemplado en la vida, las manos de los hombres y la forma y el tamaño de las hojas, los ríos, los vientos y los animales. Ningún animal fue idéntico a otro. Todo hombre fue misteriosa y sagradamente único."
Ernesto Sabato, Antes del fin

Yeats epitaph

Yeats epitaph


La física polàca Marie Sklodowska Curie (1867-1934) i el seu marit, el físic frances Pierre Curie, van compartir una intensa i productiva relació tant professional com personal. En 1903, van rebre, juntament amb el físic frances Henri Becquerel, el Premi Nobel de Física pel descobriment del radi. Quan Pierre Curie va morir sobtadament en un accident de tràfic a Paris, Marie Curie començà un diari personal 'els quaderns grisos', on va expressar el seu dolor.

"Ahir, al cementiri, no podia entendre les paraules 'Pierre Curie' gravades en la làpida".
Marie Curie, 1906

Pessoa

Pessoa

Episódios / a Múmia - Pessoa

Episódios / a Múmia - Pessoa
Fernando Pessoa

Galileo

Galileo